ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουρίνιο: "Γιατί να μην δουλέψω στην Παρί;"

Σπανίως έχει καλό λόγο να πει για αντίπαλο ο Ζοζέ Μουρίνιο, ως εκ τούτου τα όσα επαινετικά είπε για την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν διπλή αξία.
Ο Πορτογάλος, σε συνέντευξή του στο RMC, έπλεξε το εγκώμιο των πρωταθλητών Γαλλίας και τους έχρισε φαβορί στους προημιτελικούς του Champions League με την Τσέλσι.



"Έχει το πλεονέκτημα γιατί παίζει χωρίς πίεση", δήλωσε ο "Special One" και εξήγησε ότι "σαν ομάδα δεν έχει διεθνή εμπειρία, έχουν όμως οι μεγάλοι παίκτες που διαθέτει".

Σ' εκείνο το σημείο άρχισε να μιλάει προσωπικά για ορισμένους εξ αυτών, ιδιαίτερα δε για εκείνους που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν: "Πρόκειται για μια πλήρη ομάδα. Ο Τιάγκο Σίλβα είναι πολύ έξυπνος, ο Ιμπραχίμοβιτς γίνεται πολύ πιο επικίνδυνος επειδή θέλει να κερδίσει το τρόπαιο και ο Τιάγκο Μότα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, αφού μαζί κατακτήσαμε το τρεμπλ".

Στην Μπαρτσελόνα ο Μουρίνιο είχε συνεργαστεί επίσης με τον ποδοσφαιριστή Μπλαν. "Έφερε σταθερότητα όταν ήρθε. Πολύ έξυπνος, ηγετικός. Για τον προπονητή Μπλαν δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά η αξία του κρίνεται από τα αποτελέσματα και τη διαχείριση της ομάδας. Για να κερδίσεις πρέπει να έχεις τους καλύτερους παίκτες, αλλά και έναν καλό προπονητή. Και ο Λοράν είναι τέτοιος".

Ερωτηθείς τέλος αν υπάρχει περίπτωση ποτέ να δουλέψει στην Παρί, αποκρίθηκε διπλωματικά: "Ποτέ μην λες ποτέ. Είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι, το μέλλον μου είναι εδώ, αλλά αν κάποτε δεν είμαι στην Τσέλσι γιατί να μην βρεθώ στην Παρί".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code