ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γκουαρδιόλα: "Έφυγα γιατί τα κέρδισα όλα"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για πρώτη φορά μετά από περίπου δύο χρόνια για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αποδίδοντας την ευθύνη στις μεγάλες επιτυχίες των "μπλαουγκράνα".

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό ραδιόφωνο για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι ο βασικότερος από αυτούς ήταν η αδυναμία του να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός στο Super Deportes:

"Αν δεν μπορείς  να δώσεις κίνητρο στους παίκτες σου σαν προπονητής, τότε ήρθε η ώρα να φύγεις. Υπήρχαν πολλές στιγμές που μου προκάλεσαν λύπη. Όταν η Μπαρτσελόνα το 2012, έπεσε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι ήταν ένα από αυτά. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ αχρείαστο στο πρώτο παιχνίδι και μετά δεν δώσαμε σημασία και αποκλειστήκαμε. Αυτή ήταν μια μεγάλη ήττα για μένα. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να "σηκώσω" την ομάδα. Το να ηγείσαι μιας ομάδας θέλει τόνους ενέργειας. Με άλλα λόγια, υπάρχουν στιγμές που πρέπει να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου".
Η ψυχοθεραπεία στη Νέα Υόρκη...

"Αυτό έκανα και εγώ όταν πήγα στη Νέα Υόρκη. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, την οικογενειά μου και την προηγούμενη ομάδα μου. Ήμασταν απίστευτα συναρπαστικοί. 14 τίτλοι σε μόλις 4 χρόνια ήταν η καλύτερη περίοδος στην ιστορία της ομάδας. Αντιμετώπισα προοδευτικά δυσκολίες για να δώσω κίνητρα τόσο σε μένα όσο και στην ομάδα. Με την Μπαρτσελόνα τα κέρδισα όλα, τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code