ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποθέωση του... προπονητή Γκαρσία

Την τιμητική του είχε ο Πάμπλο Γκαρσία το βράδυ της Παρασκευής (21/3) στον επετειακό χορό του ΣΦ ΠΑΟΚ Αριδαίας Αλμωπίας. Τι αποκάλυψε ο Ουρουγουανός για το μέλλον του.

Αντικείμενο λατρείας έγινε ο Πάμπλο Γκαρσία το βράδυ της Παρασκευής (21/3) στο κέντρο που φιλοξένησε τον χορό για τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΣΦ ΠΑΟΚ Αριδαίας Αλμωπίας.

Στο χώρο βρέθηκαν περίπου 1.000 άτομα που αποθέωσαν τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνοδεύονταν από τον ατζέντη του Δημήτρη Καγιόγλου.

Εκ μέρους του συνδέσμου μίλησε ο Νίκος Γεωργιάδης που ευχαρίστησε τον Πάμπλο Γκαρσία για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι "ξέρουμε πώς δεν προσποιήθηκε ποτέ, μείωνε το συμβόλαιό του συνεχώς για μείνει στην ομάδα" και ότι "η ΠΑΕ δεν του συμπεριφέρθηκε όπως όφειλε και πως θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσει όπως όλες οι ομάδες τις "σημαίες" τους".

Ο Ουρουγουανός, από την πλευρά του, είπε: "Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή, είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί όπου κι αν πάω οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αγκαλιάζουν. Με αγαπάνε και μου το δείχνουν συνεχώς".

Δεν παρέλειψε, τέλος, να αναφερθεί και στο μέλλον του, επισημαίνοντας ότι οραματίζεται να ασχοληθεί με την προπονητική!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code