ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παίζουν κανονικά, αλλά δεν θέλουν να πέσει... κανείς!

Βρέθηκε η φόρμουλα και η 26η αγωνιστική της Football League θα διεξαχθεί κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της Ένωσης στο οποίο ακούστηκε και η πρόταση... να μην υποβιβαστεί κανείς!Συνεδρίασε την Παρασκευή το Δ.Σ. της Football League και αποφασίστηκε ότι στο
επόμενο συμβούλιο θα επικυρωθεί η βαθμολογία για να ξεκινήσουν και τα πλέι οφ. Σε ότι αφορά το θέμα της απειλής από πλευράς ποδοσφαιριστών για αποχή από την τελευταία αγωνιστική, υπήρξε συμφωνία και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δοθούν από τις ομάδες κάποια χρήματα για το Εγγυητικό Ταμείο. Έτσι, η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο (29-30/3).

Την ίδια στιγμή, η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας επιχειρεί να αλλάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματός της, καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει στην ΕΠΟ αίτημα προκειμένου να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν! Αυτή η πρόταση (που αγγίζει τα όρια σεναρίου επιστημονικής φαντασίας) έπεσε στο τραπέζι στο Δ.Σ. από τον πρόεδρο του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργο Καλαποτλή, με τον Αλέξη Κούγια να συμφωνεί αμέσως και την πλειοψηφία των υπόλοιπων εκπροσώπων των ομάδων να ακολουθούν.

Έτσι όπως τέθηκε το ζήτημα, θεωρούν ότι από τη στιγμή που το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται πολύ νωρίς έχοντας μόνο 14 ομάδες σε κάθε όμιλο, όσες εξ αυτών δεν θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ θα μείνουν για αρκετούς μήνες (μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα δηλαδή) ανενεργές. Έχοντας, λοιπόν, αυτό ως αιτιολογία, θα προτείνουν στην ΕΠΟ το επόμενο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 17 ομάδες σε κάθε όμιλο (σύνολο 34), ώστε να είναι και περισσότερες οι αγωνιστικές. Δηλαδή να μην υποβιβαστεί καμία από τις υπάρχουσες 28 και να ανέβουν κανονικά από τη Γ' Εθνική οι πρώτοι κάθε ομίλου (έξι δηλαδή) όπως είναι προγραμματισμένο.

Η πρόταση θα μελετηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες από το νομικό τμήμα της Football League και θα τεθεί προς ψήφιση σε νέο Δ.Σ. Βέβαια, αν και από την ΕΠΟ τα έχουμε δει κυριολεκτικά όλα και είναι ικανοί για τα πάντα, πιθανότητες για να δοθεί η έγκρισή της δεν υπάρχουν...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code