ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Μικρά ενθαρρυντικά σημάδια για Σουμάχερ"

Συγκρατημένα αισιόδοξη εμφανίστηκε η μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Ζάμπινε Κεμ, η οποία με νέα δήλωσή της επιβεβαίωσε πως υπάρχουν "μικρά ενθαρρυντικά σημάδια" στην κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Θετικά είναι τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, καθώς η μάνατζέρ του, Ζάμπινε Κεμ επιβεβαίωσε πως υπάρχουν "μικρά ενθαρρυντικά σημάδια" που δίνουν ελπίδα σε συγγενείς και φίλους.

"Είμαστε και παραμένουμε σίγουροι πως ο Μίχαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει. Υπάρχουν μερικές φορές μικρά ενθαρρυντικά σημάδια, αλλά γνωρίζουμε πως θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Ο Μίχαελ υπέφερε από πολλά σοβαρά τραύματα. Είναι δύσκολο για όλους μας να κατανοήσουμε πώς ο Μίκαελ, που έχει ξεπεράσει τόσο επικίνδυνες καταστάσεις στο παρελθόν, χτύπησε τόσο άσχημα σε μια σχετικά συνηθισμένη κατάσταση. Από την αρχή ήταν σαφές ότι θα ήταν μια μεγάλη και σκληρή μάχη για τον Μίκαελ. Δίνουμε αυτή τη μάχη μαζί με τους γιατρούς τους οποίους εμπιστευόμαστε. Η διάρκεια της διαδικασίας δεν είναι για εμάς το σημαντικό κομμάτι", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Κεμ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code