ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Απαγορευτικό" στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για Ριζούπολη

Με απόφασή του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, απαγόρευσε την μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης την προσεχή Πέμπτη.
"Κόκκινο" άναψε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός για την μετακίνηση των φίλων του
ΠΑΟΚ στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα γίνει την Πέμπτη στο γήπεδο της Ριζούπολης. Η απόφαση έχει να κάνει προφανώς με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ματς Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, όπου έγιναν σοβαρά επεισόδια μετά από ενέδρα που είχαν στήσει άτομα άγνωστης "οπαδικής ταυτότητας" με σκοπό να επιτεθούν σε αυτούς του ΠΑΟΚ.

Στα επεισόδια εκείνα ενεπλάκη και η αστυνομία με την οποία υπήρξαν συγκρούσεις. Οι οπαδοί του "δικεφάλου του Βορρά" και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μάλιστα, είχαν καταγγείλει αδικαιολόγητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στον σταθμό Λαρίσης, καταγγελία που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την ΕΛ.ΑΣ.

Αναμφισβήτητα, ρόλο στην απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, έπαιξε και το γεγονός ότι την άλλη εβδομάδα θα διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και η ατμόσφαιρα είναι ήδη έντονα ηλεκτρισμένη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code