ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Πονάει" η απουσία του Λάζαρ

Παρά τις μεταγραφές μέσων στις οποίες προχώρησε ο ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη, ο Κοστίν Λάζαρ απέδειξε πως έχει τις ικανότητες να αντέξει στον ανταγωνισμό.

Στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Ρουμάνος μέσος ήταν βασικός και αναντικατάστατος, συνθέτοντας με τον Αλέξανδρο Τζιόλη το δίδυμο στα χαφ του ΠΑΟΚ.

Από τα μέσα Γενάρη και συγκεκριμένα μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, ο Λάζαρ έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Επανήλθε στην ενδεκάδα σχεδόν έναν μήνα μετά, στο ματς κόντρα στην Μπενφίκα στην Τούμπα, πραγματοποιώντας εξαιρετική, μεστή εμφάνιση. Κινήθηκε σε πολλούς χώρους του γηπέδου, κράτησε την μπάλα, ενώ έχασε και την καλύτερη ευκαιρία στον αγώνα.
Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή ενός σερί καλών εμφανίσεων του Ρουμάνου χαφ. Επαιξε ένα ημίχρονο κόντρα στον Πανθρακικό, ακολούθησε η γεμάτη παρουσία του στο "Ντα Λουζ", ενώ πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Και πάνω που φαινόταν ότι θα προσφέρει σημαντικές βοήθειες στον ΠΑΟΚ στο κρίσιμο φινάλε της σεζόν, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 24ο λεπτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Με απογοήτευση, μάλιστα, το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έμαθε την Τετάρτη (12/3) ότι ο διεθνής Ρουμάνος υπέστη θλάση και θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους 3-4 εβδομάδες, γεγονός που αφαιρεί από τα χέρια του Γιώργου Γεωργιάδη ένα σημαντικό "όπλο" στην πιο κρίσιμη καμπή της περιόδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code