ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανό κατά του Μόγες θα σηκωθεί με αεροπλάνο

Έρανο πραγματοποίησαν απηυδισμένοι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να σηκώσουν πανό κατά του Ντέιβιντ Μόγες ακόμα και από αεροπλάνο
.
Σύμφωνα με γνωστό blog για τους "κόκκινους διαβόλους", μία ομάδα φιλάθλων έχει συγκεντρώσει 840 λίρες μέσα σε μία ημέρα, με σκοπό να νοικιάσουν ένα αεροπλάνο για να πετάξει πάνω από το "Ολντ Τράφορντ" το προσεχές Σάββατο (29/03).

Οι απερχόμενοι πρωταθλητές Αγγλίας υποδέχονται την Άστον Βίλα και εάν υλοποιηθεί το σχέδιο των φιλάθλων τους, πάνω από το γήπεδο θα πετάει ένα αεροπλάνο που θα σέρνει πίσω του πανό με μήνυμα "Wrong One - Moyes Out".

Το "λάθος" αποτελεί στο πανό που υπήρχε για καιρό στις εξέδρες του γηπέδου στην αρχή της σεζόν, το οποίο αποκαλούσε τον Σκοτσέζο προπονητή "Chosen One" ("εκλεκτό"), ως... απάντηση στον "Special One" της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη (27/03) σήμανε... συναγερμός στο twitter, όταν κυκλοφόρησε φήμη ότι ο 51χρονος προπονητής είχε παραιτηθεί, κάτι που διαψεύστηκε από τους ρεπόρτερ του συλλόγου μέσα σε λίγα λεπτά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code