ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 0-3

Ο Στίβεν Τζέραρντ εκτέλεσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το σημείο του πέναλτι και ο Λουίς Σουάρες έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, χαρίζοντας στην Λίβερπουλ μία μεγαλειώδη νίκη στο
"Ολντ Τράφορντ" με 3-0. Ανύπαρκτο το τρίτο πέναλτι (χαμένο από τον αρχηγό των "κόκκινων") και κατ' επέκταση η αποβολή του Νεμάνια Βίντιτς.

Manchester United vs Liverpool 0-3 από FootyLight0 Το παραδοσιακό 4-3-3 του Μπρένταν Ρότζερς απέδωσε καρπούς στον αγωνιστικό χώρο του "Ολντ Τράφορντ", καθώς οι προωθημένοι της Λίβερπουλ ασκούσαν πίεση στους γηπεδούχους, ενώ τα χαφ της "έσπρωχναν" τον Γουέιν Ρούνεϊ πολύ μακριά από το χώρο δράσης του.

Δύο όμορφες κάθετες μπαλιές του Τζόρνταν Χέντερσον (στο 3ο και το 20ό λεπτό) με αποδέκτη τον Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος απείλησε μόνο στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε, ήταν οι πιο αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες του πρώτου ημιώρου.
Με τη συμπλήρωση του 33ου λεπτού ο Λουίς Σουάρες κοντρόλαρε στην περιοχή, ο Ράφαελ ακούμπησε την μπάλα με το χέρι και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ορθώς, υπέδειξε την άσπρη βούλα. Λίγες στιγμές αργότερα ο Στίβεν Τζέραρντ ευστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στην Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Ρότζερς όχι μόνο γλίτωσε την παραβίαση της εστίας της στο 44ο λεπτό (ο Σιμόν Μινιολέ απέκρουσε το εν κινήσει σουτ του Ρούνεϊ), αλλά διπλασίασε τα γκολ της με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Τζόουνς υπέπεσε σε νέο πέναλτι, αφού έσπρωξε τον Τζο Άλεν και ο Τζέραρντ επέλεξε την ίδια γωνία (ο Ντε Χέα έπεσε σωστά, ωστόσο δεν απέτρεψε το "μοιραίο").
Στη συνέχεια χάθηκε ο διαιτητικός έλεγχος. Αρχικά θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ της Γιουνάιτεντ για χέρι του Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος πάντως βρισκόταν με πλάτη προς την μπάλα, στο 65ο λεπτό ο εριστικός Τζον Φλάναγκαν έπεσε με δύναμη πάνω στον Ράφαελ και κακώς δεν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 77ο λεπτό ο Στάριτζ εκμαίευσε το πέναλτι και δικαιώθηκε, αφού συν τοις άλλοις ο Κλάτενμπεργκ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Νεμάνια Βίντιτς.

Αυτή τη φορά ο Τζέραρντ επέλεξε, ατυχώς, την άλλη γωνία, καθώς σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Νταβίδ ντε Χέα, αλλά το γήπεδο είχε γίνει πλέον... κατηφορικό, εξαιτίας και της αριθμητικής ανισορροπίας. Ο Σουάρες έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 83' και ένα λεπτό αργότερα έβαλε διαστάσεις θριάμβου στη μόλις δεύτερη νίκη της Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ" στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μόγες): Ντε Χέα, Ράφαελ, Βίντιτς, Τζόουνς, Εβρά, Κάρικ, Φελαϊνί (76' Κλέβερλι), Μάτα (87' Φέρντιναντ), Ρούνεϊ, Γιανουζάι (76' Γουέλμπεκ), Φαν Πέρσι.

Λίβερπουλ (Ρότζερς): Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Φλάναγκαν, Χέντερσον, Τζέραρντ (87' Λούκας), Άλεν, Στάριτζ (92' Άσπας), Σουάρες, Στέρλινγκ (72' Κουτίνιο).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code