ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επαγγελματική νίκη του Εργοτέλη

Το υπέροχο γκολ του Άγγελου Χαντί στο 86ο λεπτό χάρισε στον Εργοτέλη τη νίκη επί της Παναχαϊκής με 1-0, διατηρώντας τον στην κορυφή της Football League. Με το ίδιο σκορ ο Ηρακλής Ψαχνών ξεπέρασε το εμπόδιο του Εθνικού Γαζώρου και ανέβηκε στη 2η θέση.
Εργοτέλης - Παναχαϊκή 1-0

Ο Εργοτέλης κατάφερε να αξιοποιήσει τη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε και πήρε τη νίκη επί της αξιόμαχης Παναχαϊκής. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Γιάννη Λίτση, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, Δημήτρη Γκούρτσα και Σάκη Τέλλο (δοκάρι στο 53'), προτού ο Άγγελος Χαντί σκοράρει με δυνατό σουτ στο 86ο λεπτό και χαρίσει ακόμα μία νίκη στην πρωτοπόρο της Football League. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Κούτση έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Εργοτέλης (Γκόγκιτς): Αθανασίου, Γεωργίου, Τζανακάκης (66' Ρέντζας), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Λαμπίν (81' Χρυσοφάκης), Χαντί, Ουέλινγκτον, Ζάχορα (63' Ευαγγέλου).

Παναχαϊκή (Κούτσης): Ανδρούτσος, Κοιλιάρας, Βασιλαντωνόπουλος (88' Κωνσταντινίδης), Τέλλος, Λίτσης, Βάντερσον, Σπίνουλας, Καραμανλής, Άντονι, Γκούρτσας, Κοκκίνης (88' Σαλαμαστράκης).






Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός 0-2

Ο Παναιτωλικός υποχρέωσε τον Απόλλωνα στην πρώτη εντός έδρας ήττα του με 2-0 και σημείωσε μία πολύ σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στα play off. Η ομάδα του Αγρινίου πήρε το προβάδισμα στο 22ο λεπτό με κεφαλιά του Μίλαν Μπόγιοβιτς, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λούκας Φαβάλι και κέρδισε το αριθμητικό πλεονέκτημα στην εκπνοή του πρώτου μέρους λόγω αποβολής του Γιώργου Δεληζήση. Το δεύτερο μέρος σημαδεύτηκε από τις δυνατές μονομαχίες και, βέβαια, το γκολ του Γιώργου Κούσα που έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κιάσσος, Χιντζίδης, Ντόε, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης (46' Φαρινόλα), Καμαρά, Καραμαλίκης (80' Ντιαλό), Μπάρκογλου, Μανιάς.

Παναιτωλικός (Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Μελισσάς, Σίλβα Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Μπελόν (83' Ιορδανίδης), Σίσιτς (92' Μύγας), Μπόγιοβιτς (73' Κουτσοσπύρος).

Ηρακλής Ψαχνών - Εθνικός Γαζώρου 1-0

Ο Ηρακλής Ψαχνών όχι μόνο έμεινε αήττητος για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά έφτασε σε μία επαγγελματική νίκη επί του Εθνικού Γαζώρου και ανέβηκε στην κορυφή της Football League. Συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς, η ομάδα της Εύβοιας δεν ήταν τόσο καλή, αλλά είχε την ουσία. Και όπου ουσία βάλτε το γκολ του Χρήστου Ρούτση στο 14ο λεπτό (με συρτό αριστερό σουτ, έπειτα από απομάκρυνση των αντίπαλων αμυντικών). Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, λίγο έλειψε να φύγουν με βαθμό, αφού η κεφαλιά του Δημήτρη Γαϊδαρτζή στο 85ο λεπτό πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιώργου Σικαλιά.

Ηρακλής Ψαχνών (Βαζάκας): Γ. Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μήτσης, Μπακομήτρος, Δήμου, Βανγκελί, Ρούτσης, Πέδρο (59' Σέγκος), Ογιαρμπίντε (70' Α. Σικαλιάς), Σεοταχούλ (86' Αμέντολα).

Εθνικός Γαζώρου (Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κατσαβάκης, Κουκόλης, Μερεσιώτης, Σαββίδης (8' Διαμαντίδης), Γεωργιάδης (56' Γεωργιάδης), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Β. Κωνσταντινίδης, Ντε Πάουλα (42' Σ. Κωνσταντινίδης).






Ολυμπιακός Βόλου - Πιερικός 4-1

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα, κάτι που αποδείχθηκε και με αντίπαλο τον Πιερικό. Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντόνιο Σάλας Ανιέτε, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 28'. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 39' όταν ο Δημήτρης Πετκάκης έκανε το 3-0. Η ομάδα της Κατερίνης μείωσε στο 42' με κεφαλιά του Ντάνι, αλλά η ανωτερότητα των "ερυθρόλευκων" ήταν εμφανής και ο Πάτρικ Ογκουνσότο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με εν κινήσει πλασέ στο 62'.

Ολυμπιακός Βόλου (Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Γόγολος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Ολίσε (60' Χατζηπαντελίδης), Ανιέτε, Μπρέσκα (63' Στογιάνοφ), Σολάκης (53' Καπετάνος), Ογκουνσότο.

Πιερικός (Μιτόσεβιτς): Παπατολίκας, Γιατζιτζόγλου (61' Πολίτης), Ντόικιτς, Ντάνι, Ελευθεριάδης, Μανίκας (46' Ιορδανίδης), Ίτσιος, Φαμπίνιο (73' Σεχολάρι), Κόιτς, Νίκου, Παπατόλιος.






ΑΕΛ - Φωκικός 5-0

Ένα εκρηκτικό 12λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για να σημειώσει η ΑΕΛ μία από τις πιο εμφατικές νίκες της εφετινής σεζόν. Η ομάδα του Τίμου Καβακά προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με ωραίο σουτ του Θανάση Τσίγκα και συνέχισε τον καταιγισμό στο 62ο λεπτό με προβολή του Δημήτρη Χασομέρη. Στην επόμενη φάση ο συνήθης σκόρερ των γηπεδούχων (Σέρχιο Πόνσε) έκανε το 3-0, ενώ στο 74' ο Θανάσης Δεινόπαπας σκόραρε με ωραίο σουτ και στο 90' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ (Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης (51' Δεινόπαπας), Πόνσε (70' Αλεξάντροβιτς), Τσίγκας (65' Κρητικός), Χασομέρης, Μπλέντι.

Φωκικός (Δημητρίου): Γεωργίου, Νάστος, Σκαρίμπας (43' Ταμπάκης), Μαρτίνος, Παπαζούδης, Αλμπέρτο, Λίτσος, Εσόνο, Γκόμες, Σουλελές (59' Λουκίνας), Γουόρντεν (67' Θέος).






Καλλιθέα - Βύζας Μεγάρων 0-0

Τα δοκάρια δεν επέτρεψαν στη μέτρια Καλλιθέα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βύζαντα, ο οποίος συγκατοικεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με την Αναγέννηση Επανομής. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιγκέλ Βιγιαρέχο στο 34ο λεπτό, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε στο δοκάρι του Χρήστου Πουρή, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ματθαίου Μαρουκάκη στο 58'. Στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν με αλλεπάλληλα γεμίσματα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ.

Καλλιθέα (Παπακώστας): Μιχελής, Μουσταφίδης, Φαγιέ (75' Σίλβα), Μαρουκάκης, Αρβανίτης, Ντακόλ, Πίκολο, Κατσικογιάννης (59' Δρόσος), Σταύρου, Βιγιαρέχο, Ματσούκας (70' Θεολόγου).

Βύζας Μεγάρων (Γεωργούλης): Πουρής, Γρομητσάρης, Χαρτσιάς (88' Σιώκος), Θ. Βλάχος (78' Πούρνος), Σπαγής, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Κρολ, Π. Βλάχος, Δημητρίου, Ζάρκος (69' Κατράνας).






Πανσερραϊκός - Καβάλα 2-1

Με γκολ του Αλέξανδρου Τσούτση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 της Καβάλας και εδραιώθηκε στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας. Τα "λιοντάρια" άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με σουτ-κεραυνό του Αλεκσάνταρ Σίμιτς, όμως, οι "αργοναύτες" αντέδρασαν. Το σουτ του Γιάννη Ντόση στο 40ό λεπτό τράνταξε το δεξί δοκάρι του Φώτη Κουτζαβασίλη, ενώ η κεφαλιά του Παντελή Ντουτσαρίδη στο 60ό κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων. Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τους βαθμούς, αλλά ο Τσούτσης είχε αντίθετη άποψη.

Πανσερραϊκός (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου (72' Τσούτσης), Μπριλάκης, Σιάκκας, Παντελιάδης, Παρασκευαϊδης, Κ. Τριανταφύλλου, Τοντόροφ, Σίμιτς (57' Κόντος), Ντα Κόστα (77' Γκουγκουλιάς), Μπανγκουρά.

Καβάλα (Ν. Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Κοτίτσας, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Ντόσης (62' Ντος Σάντος), Τάσιτς, Κούτεφ (72' Χλωρός), Πλιάγκας (31' Πάτο), Εντιαγέ, Ντουτσαρίδης.






Δόξα Δράμας - Νίκη Βόλου 1-1

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να καταλάβει μία εκ των δύο πρώτων θέσεων έχασε η Νίκη Βόλου που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Δόξα Δράμας. Με τη συμπλήρωση 7 λεπτών παιχνιδιού, ο Λεάντρο Κάπελ εκμεταλλεύθηκε μία μπαλιά του Ιβάν Ρούσεφ και έδωσε το προβάδισμα στους "μαυραετούς", ενώ οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και έσωσαν την παρτίδα με κεφαλιά του Άγγελου Βέρτζου στο 64ο λεπτό. Ο τελευταίος δεν πανηγύρισε το γκολ, αφού τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη μακεδονική ομάδα.

Δόξα Δράμας (Τζαναβάρας): Δαύκος, Καμινιώτης (78' Περπερίδης), Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κάπελ, Πουλάκος (68' Τότο), Στεργιανός, Μπάρος (72' Μπαλής), Μιλένκοβιτς.

Νίκη Βόλου (Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης (68' Παππάς), Κυριάκος, Τάντιτς (58' Λαλίν), Φλίγκος.

Αναγέννηση Επανομής - Καλλονή 2-1

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη από τις 7 Οκτωβρίου πανηγύρισε η Αναγέννηση Επανομής με θύμα την Καλλονή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό με κεφαλιά του Τζόσουα Σίλβα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ρόβινσον Μπέκα και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 40ό με αυτογκόλ του Ιωσήφ Λαμπρόπουλου, ενώ η ομάδα της Λέσβου μείωσε στο 63ο λεπτό με αυτογκόλ του Μωυσίδη. Ο δυνατός αέρας επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, συμβάλλοντας στα δύο αυτογκόλ της αναμέτρησης.

Αναγέννηση Επανομής (Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Παπαστεργίου, Ζόσουα Σίλβα, Μωυσίδης, Σαμουηλίδης, Κουλίδης, Μπέκα, Μάθιου Σίλβα (90' Κουκουλέκης), Νομπρέγκα (46' Τζανδάρης), Τοπούζης, Σικαλόπουλος (69' Νταντάμης).

Καλλονή (Τεννές): Μάππας, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος (43' Κώτσιος), Κριπιντίρης (43' Κάντζι), Σερφά (68' Γιόνδης), Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Ντιμπαλά, Μανούσος.

# Όσκαρ ατυχίας θα μπορούσε να απονεμηθεί στον Θανάση Τσίγκα, αφού ναι μεν σκόραρε κατά του Φωκικού, αλλά μέσα σε δύο λεπτά (51'-53') σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια του Θανάση Γεωργίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code