ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρώτος, αλλά χωρίς το όριο ο Δουβαλίδης

Ο Κώστας Δουβαλίδης έχασε την ευκαιρία να πιάσει το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Γκέτεμποργκ (1-3 Μαρτίου).
Στον τελικό των 60μ. με εμπόδια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στο ΣΕΦ ο πρωταθλητής του ΣΚΑ Δράμας τερμάτισε πρώτος, αλλά για δύο δέκατα (7.76 αντί 7.74) δεν κατάφερε να υλοποιήσει το μεγάλο στόχο του. "Επειδή ήταν ουσιαστικά η δεύτερη κούρσα πρέπει να είμαι ικανοποιημένος από την επίδοσή μου, αλλά δεν είμαι, γιατί ήθελα το όριο", δήλωσε ο Δουβαλίδης, ο οποίος θα προσπαθήσει εκ νέου στους Βαλκανικούς Αγώνες στην Κωνσταντινούπολη.

Στην αντίστοιχη κούρσα των γυναικών το νήμα έκοψε πρώτη η Ελισάβετ Πεσιρίδου με 8.56.

Με άλμα στα 16μ57 ο Δημήτρης Τσιάμης κατέκτησε με άνεση την πρωτιά στο τριπλούν των ανδρών. Ο αθλητής του Ολυμπιακού είχε άλλες δύο άκυρες προσπάθειες προτού εγκαταλείψει τον αγώνα, λέγοντας ότι "ήμουν σε καλή κατάσταση, απλώς δεν βγήκε κάτι καλό. Ήθελα να κρατήσω και δυνάμεις για τη συνέχεια".

Στην κούρσα των 3.000μ. ο Κώστας Γκελαούζος της ΑΕΚ προσπέρασε στα τελευταία μέτρα των Δήμο Μαγγίνα του Ολυμπιακού και με 8.18.69 αναδείχθηκε πανελληνιονίκης, την ώρα που ο Χρήστος Χριστοφόρου (ΓΕ Μεσσαράς) κατακτούσε την πρωτιά στο έπταθλο με 5.093 βαθμούς.

Στη σφαιροβολία των γυναικών πρώτευσε η Φλορεντία Κάππα του Ελευθέριου Βενιζέλου με καλύτερη βολή στα 15μ39, ενώ στο πένταθλο αναδείχθηκε νικήτρια η 38χρονη Γιούλη Αλεξάνδρου, συγκεντρώνοντας 3.455 βαθμούς.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Αθηνά Κοΐνη στα 3.000μ, καθώς με 9.14.45 (καλύτερη επίδοση σε επίπεδο νεανίδων) άγγιξε το όνειρο της συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό, καθώς το όριο είναι 9.10.00.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code