ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αλλάζει τα δεδομένα η παραμονή Αμπντούν

Η παραμονή του Αμπντούν στην Αθήνα, σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση του Πίνο στο ρόστερ του Ολυμπιακού λύνει τα χέρια του Ζαρντίμ στα άκρα της επίθεσης, αλλά παράλληλα οι Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος νιώθουν να "ασφυκτιούν". Ποιες οι σκέψεις της διοίκησης, αλλά και των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο Κολοβός του Πανιωνίου πρώτος στόχος από τα ελληνόπουλα (από την εγχώρια αγορά) για το καλοκαίρι  Η εξαίρεση που ζήτησε ο Τζαμέλ Αμπντούν από την ομοσπονδία της Αλγερίας (καθώς θεωρεί ότι δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί πλήρως έγκαιρα) ενόψει του Κόπα Άφρικα και η ενσωμάτωση του Χουάν Πάμπλο Πίνο στο δυναμικό του Ολυμπιακού στις αρχές Ιανουαρίου δημιουργεί νέα δεδομένα για τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Υπό την έννοια, ότι η διοίκηση σε συνεργασία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ θα πρέπει να λάβει πια αποφάσεις για τους Γιάννη Φετφατζίδη και Παναγιώτη Βλαχοδήμο, οι οποίοι αισθάνονται  ότι δεν θα έχουν τις ευκαιρίες που επιθυμούν στο δεύτερο μισό της περιόδου.
     Οι δύο νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές νιώθουν ότι από τη στιγμή που δεν είχαν τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν στο πρώτο εξάμηνο, χωρίς μάλιστα να υπάρχει η παρουσία του Πίνο, δύσκολα θα ικανοποιηθεί η επιθυμία τους να παίξουν στα περισσότερα παιχνίδια το ερχόμενο τετράμηνο σε Ελλάδα και Ευρώπη.
   Ο Φετφατζίδης κέρδισε πόντους στον αγώνα κυπέλλου με την Παναχαϊκή και υπήρξε αλλαγή διάθεσης στο Ρέντη. Παράλληλα, το μήνυμα που εστάλη τις τελευταίες ημέρες στον Βλαχοδήμο από τη διοίκηση ήταν πως τον περιβάλουν με εμπιστοσύνη, πιστεύουν στις δυνατότητές του, ότι δεν έχει τεθεί θέμα παραχώρησής του, αλλά πρέπει να βάλει κάτω το κεφάλι και να δουλέψει περισσότερο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Ζαρντίμ.
   Πολλά θα κριθούν πλέον από τη στάση που θα κρατήσει ο Πορτογάλος τεχνικός. Θα θελήσει να πορευτεί και με τους τέσσερις παραπάνω ακραίους επιθετικούς, ή θα υποστηρίξει ότι στις συγκεκριμένες θέσεις έχει και τη λύση του Μασάντο (όπως ίσχυε μέχρι σήμερα), οπότε θα εισηγηθεί την παραχώρηση ενός εκ των Φετφατζίδη και  Βλαχοδήμου; Οι εκπρόσωποι του πρώτου, πάντως, βρίσκονται ήδη σε επαφές με γερμανικούς συλλόγους τις τελευταίες εβδομάδες.
    Σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ακόμη προσθήκης (πέρα από εκείνη του Πίνο) με τη μεταγραφή κεντρικού χαφ. Οι Κοβάσεβιτς, Λορένθο, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Ζαρντίμ εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις παικτών, όμως, ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Εκτός κι αν προκύψει ενδιάμεσα κάποια πιο ενδιαφέρουσα υπόθεση, οπότε θα προσπαθήσουν να κινηθούν πιο γρήγορα.
   Από την εγχώρια αγορά, ο 19χρονος Νιγηριανός επιθετικός της Βέροιας Μαϊκλ Ολαϊτάν και ο 23χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός τους ΠΑΣ Γιάννινα Τόμας Ντε Βινσέντι εξακολουθούν να βρίσκονται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» (με προοπτική για το καλοκαίρι), ενώ όσον αφορά τα ελληνόπουλα, κύριος στόχος αποτελεί ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου Δημήτρης Κολοβός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code