ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανέκαθεν ασπρόμαυρη η Βέροια...

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο απογευματινό ματς, με την Βέροια να αποτελεί παραδοσιακά από τις πόλεις-κάστρα των οπαδών του "Δικεφάλου".
Δείτε videos και θα καταλάβετε το γιατί...Ο ΠΑΟΚ ναι μεν πήρε 3.000 εισιτήρια για το απογευματινό (2/12, 17.15) ματς με την Βέροια, στο στάδιο όμως το πιθανότερο είναι να βρίσκονται πολύ περισσότεροι. Το μέλος της ασπρόμαυρης διοίκησης, Σπύρος Μηλιωρίδης, προ λίγων ημερών έδωσε το στίγμα για την παρουσία των φιλάθλων του "Δικεφάλου" στην πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας τονίζοντας πως "το γήπεδο θα είναι γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Υπάρχει ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο και στους γύρω νομούς".
Η αλήθεια είναι πως ανέκαθεν ο "Δικέφαλος" είχε ένα πολύ ισχυρό πυρήνα στη συγκεκριμένη πόλη και όποτε οι "ασπρόμαυροι" βρισκόταν εκεί οι φίλοι της ομάδας υποδεχόταν πολύ "ζεστά" την ομάδα. Εχει με λίγα λόγια την... δική της ιστορία η Βέροια όσον αφορά την έντονη παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ και μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα παρακάτω videos.
Την σεζόν 1996-97 στο εκτός έδρας ματς βρισκόταν ούτε λίγο ούτε πολύ 7.000 κόσμος των "ασπρόμαυρων", την αγωνιστική περίοδο 2007-08 όταν και δόθηκε το τελευταίο μέχρι σήμερα παιχνίδι των δύο συλλόγων το γήπεδο είχε "βαφτεί" ασπρόμαυρο, ενώ το 2010 με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του Σ.Φ. ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη πόλη η νύχτα είχει γίνει... μέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code