ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

13 λόγοι για να μην ανησυχήσετε την Πρωτοχρονιά του ’13

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι παραδοσιακά μια από τις πιο αγχωτικές νύχτες του χρόνου. Προετοιμασίες, «τρεξίματα» και διάφοροι προσωπικοί φόβοι έρχονται στην επιφάνεια, με το στρες να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο κάθε λεπτό που μας φέρνει πιο κοντά στο νέο έτος. Φέτος την Πρωτοχρονιά, καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και λάβετε υπ’ όψιν τους 13 παρακάτω λόγους, προκειμένου το 2013 να σας βρει ήρεμους και όχι στην «τσίτα».
•Απουσία σχεδίου: Μην ανησυχήσετε άμα δεν έχετε κανονίσει κάτι ιδιαίτερο για τη νύχτα της παραμονής. Παραγγείλτε, ανοίξτε μια σαμπάνια και παρακολουθήστε τηλεόραση, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Είναι απλό, όμορφο και ο κώδικας ντυσίματος είναι πιο ελαστικός.

 •Μοναξιά: Μόνο και μόνο επειδή μπορεί να είστε μόνοι για μια νύχτα δεν σημαίνει πως είστε καταδικασμένοι σε αιώνια μοναξιά. Μην δώσετε στη νύχτα της παραμονής περισσότερη σημασία απ’ ότι θα δίνατε σε οποιαδήποτε άλλη νύχτα.

 •Ξενύχτι: Δεν είναι απαραίτητο να μείνετε ξύπνιοι μέχρι την αλλαγή του χρόνου αν δεν έχετε συγκεκριμένο λόγο. Όταν ξυπνήσετε θα είναι 2013 και μπορείτε να στείλετε όλες σας τις ευχές το πρωί. Δεν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικά.

 •Παραπανίσια κιλά: Σταματήστε να το σκέφτεστε. Όλοι λίγο ή πολύ φάγαμε το κάτι παραπάνω στις γιορτές. Πετάξτε μακριά την σκέψη αυτή, απολαύστε τις γιορτές και ύστερα ξεκινήστε πάλι έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

 •Απουσία συντρόφου: Απλά σκεφτείτε ότι είναι καλύτερο να μην έχετε κάποιον να φιλήσετε τα μεσάνυχτα της παραμονής, από το να φιλήσετε το λάθος άτομο.

 •Λεφτά: Μην ξοδέψετε παραπάνω από αυτά που μπορείτε να διαθέσετε σε μια μόνο νύχτα, η οποία θα διαρκέσει μοναχά λίγες ώρες. Κρατήστε τα λεφτά σας και φροντίστε να τα επενδύσετε σωστά το νέο χρόνο.

 •Σαμπάνια: Κανείς δεν σας υποχρεώνει να πιείτε σαμπάνια. Είναι απλά μια παράδοση και οι παραδόσεις υπάρχουν για να σπάνε. Διαλέξτε ένα ποτό που να σας αρέσει πραγματικά.

 •Μηνύματα / Τηλεφωνήματα: Μην πανικοβληθείτε με τα ευχετήρια μηνύματα και τηλεφωνήματα που «πρέπει» να κάνετε με την αλλαγή του χρόνου. Μπορείτε απλά να πείτε «ευτυχισμένο το νέο έτος» στους φίλους σας όταν τους δείτε. Δεν θα αλλάξει κάτι.

 •Ενδυμασία: Το επίσημο ντύσιμο είναι απλά για να κρατηθούν οι τύποι. Φορέστε ό,τι σας αρέσει και σας ταιριάζει πραγματικά. Μπορεί και να γλυτώσετε λεφτά εφόσον δεν έχετε κάποιο «καλό» ρούχο.

 •Φωτογραφίες: Μην τρελαθείτε να «απαθανατίσετε» τη χαρά σας και να την μοιραστείτε στο facebook, twitter και instagram. Θα είναι καλύτερο και για εσάς και για τους γύρω σας να είστε απλά παρών εκεί και να περάσετε καλά.

 •Υπευθυνότητα: Δεν είστε υπεύθυνοι για να περάσουν καλά οι υπόλοιποι. Σταματήστε να ανησυχείτε για το ποιους θα καλέσετε μαζί σας και ποιους όχι. Απλά κοιτάξτε να περάσετε εσείς καλά και όλα τα άλλα θα έρθουν.

 •Αντίστροφη μέτρηση: Άμα δεν σας αρέσει, απλά μην το κάνετε. Γίνεται κάθε χρόνο και θα γίνεται κάθε χρόνο. Άμα κάνετε κάτι άλλο εκείνη την στιγμή, δεν χρειάζεται να το διακόψετε για να δείτε «10, 9, 8..» στην τηλεόραση.

 •Απουσία χαράς: Άμα δεν περάσετε καλά την αλλαγή του χρόνου, δεν χρειάζεται να τα βάψετε «μαύρα». Το 2013 -όπως κάθε χρόνος- έχει άλλες 364 ημέρες. Αποκλείεται να είναι όλες άσχημες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code