ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ :ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΙΚΤΗ




ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΙΚΤΗ
Ο Ε.Φ.» είναι 40 ετών και ζει εδώ και μια δεκαετία στο Βέλγιο. Έφυγε από την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και πάντα είχε τάση με τις πιθανότητες και τα τυχερά παιχνίδια. Σχεδιαστής στο επάγγελμα με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, άνθρωπος που συνδυάζει το καλλιτεχνικό ταπεραμέντο με τα μαθηματικά
και τις πιθανότητες. 0 Ε.Φ.  ποντάρει σε κουπόνια δύο εταιρειών στο Βέλγιο και κυρίως σε αυτό μεγάλης αγγλικής εταιρείας.
ο «ΕΦ.» δεν είναι άνθρωπος που του αρέσουν τα πολύ μεγάλα λόγια. ‘Οταν διαπίστωσε ότι μπορούσε να ζει από τα στοιχήματα απλά τα έκανε. Αν έβλεπε ότι δεν θα κατάφερνε θα διέκοπτε. Πριν όμως  πέρασε από όλο τα στάδια που περνάει ένας παίκτης. ‘Εδωσε πολλές και σκληρές μάχες με πολλές νίκες και ήττες. Θριάμβευσε και εκτέθηκε. Στην πορεία διαπίστωσε ότι μια απλή συλλογιστική του εξασφάλιζε σίγουρα κέρδη. Το πρόβλημα όμως ήταν η γοητεία Του παιχνιδιού. ‘Επρεπε να κάνει μια υπέρβαση και να δει το στοίχημα αποκλειστικά με λογιστικό τρόπο. Άρχισε να απομονώνει την στοιχηματική διαδικασία από τις άλλες δραστηριότητές τους. ‘Εγινε αντικοινωνικός παικτικά γιατί δεν ήθελε να επηρεάζεται από τον περίγυρο και τους φίλους του. ‘Οταν οπομονώθηκε αντελήφθη ότι η αυτοκυριαρχία του αυξήθηκε και ήταν έτοιμος πλέον να αρχίσει τον επαγγελματικό τζόγο.
 Η μέθοδος που ακολουθεί ο «Ε.Φ.» ήταν πολύ απλή.
Χωρίζει τον μήνα σε 8 έως 10 πονταρίσματα δύο σε κάθε εβδομάδα.Σε ορισμένους μήνες που δεν υπάρχει  ικανοποιητικό πρόγραμμα μεσοβδόμαδα περιορίζει τα πονταρίσματα μόνο στο Σαββατοκύριακο.

Κάθε ποντάρισμα του «Ε.Φ. αποτελείται από 3 αγώνες που δίνουν άθροισμα 2.50 έως 3.00 με βάση τα 2.50. Θέλει 4 επαληθεύσεις στα 10 πονταρίσματα για να μην χάνει ενώ με βάση το 3.00 θέλει 3 Πονταρίσματα στα 9. Τον συντελεστή τον έβγαζε πάντα με τριάδα χρησιμοποιώντας τρία στάνταρ ή δύο στάνταρ και με διπλή ευκαιρία ή ένα στάνταρ και δύο διπλές ευκαιρίες ή τρεις διπλές ευκαιρίες. ‘Οταν έχει ένα σημείο με απόδοση 2.00 τότε το πλαισιώνει με δύο υπερσίγουρα σημεία του 1.20. Σπάνια ζητάει συντελεστή πάνω από 3.30 και αυτό το κάνει όταν ο κύκλος δεν έχει καλή πορεία. ‘Οπως προαναφέραμε ο Κάθε Κύκλος αποτελείται από 10 ισόποσα πονταρίσματα και διαρκεί ένα ή και δύο μήνες ανάλογα με το Πρόγραμμα. Κάθε ποντάρισμα του »Ε.Φ.» ανέρχεται σε 3.000 ευρώ. Συνολικά ο Ε.Φ. παίζει 30.000 ευρώ μέσα σε ένα μήνα και Θέλει τρεις ή τέσσερις επαληθεύσεις στα 10 χτυπήματα για να πάρει πίσω το κεφάλαιό του.
Η επιλογή των σημείων
 Ο «ΕΦ.» γνωρίζει άριστα δυο τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και από εκεί βγάζει την τριάδα του κάθε πονταρίσματος. Χρησιμοποιεί εφεδρικά σημεία και από ένα-δύο άλλα πρωταθλήματα. Η προτίμησή του μεταβάλλεται ανά χρονιά ανάλογα με τη δυναμικότητα των ομάδων σε κάθε πρωτάθλημα. Αν διαπιστώσει ισοδυναμία ή ρευστότητα σε ένα πρωτάθλημα αποφεύγει να επιλέγει σημεία. 
Κάθε ζευγάρι που επιλέγεται περνάει από ψιλό κόσκινο. Στην αρχή επιλέγονται και σι 27 αγώνες των τριών πρωταθλημάτων, σι οποίοι με φίλτρο αξιολογησης μειώνονται έως και τους τρεις. Για να συμπεριληφθεί ένας αγώνας στην τελική τριάδα δεν πρέπει να περιέχει Θεωρητικό ρίσκο μεγαλύτερο από την απόδοσή του. Αν αποδίδει 1.50 Θα προτιμηθεί μόνο αν οι πιθανότητες επαλήθευσής του ξεπερνάει το 75%. Φυσικά προτιμούνται σημεία που η θεωρητική επαλήθευση έχει μεγάλη διαφορά από το ποσοστό πχ. 90% απόδοση 1.30 Τα φίλτρο αξιολόγησης αποτελούνται από αρκετές παραμέτρους όπως φόρμα - κίνητρο-προφύλαξη - φόρτωση -  περιβάλλον - προϊστορία - προτεραιότητα - συνθέσεις. Δεν λείπουν και οι μαθηματικοί υπολογισμοί που προκύπτουν από μελέτη στατιστικών στοιχείων της τελευταίας Πενταετίας. -Αν θα βρω 20 φορές το χρόνο μα δυαδα που κάνει άθροισμα 2.30 και την κλείσω με νίκη μίας εκ των γηπεδούχων  Ρέιντζερς και Σέλτικ στη Σκωτία Θα έχω επαλήθευση 18 έως 20 φορές σύμφωνα με τα αποτελεσματα της τελευταίας πενταετίας. 

                                                     

                                                               


Δεν με ενδιαφέρει ούτε  με τρομάζει το σπάσιμο του 10% όταν η
απόδοση του σημειου είναι 20%
έως και 3Ο%.
Ο -Ε.Φ.- πιάνει κατά μέσο όρο στις 6 τριάδες απο τις 10 που ποντάρει σε έναν κύκλο. Αυτό του δίνει ένα κέρδος 70% έως και 100% του κεφαλαίου του. Έχει βρει και 9 τριάδες, ενώ το μίνιμουμ είναι 2 τριάδες με το οποία χάνει το 40% του τζίρου του στον κύκλο Μόνο μια φορά την τελευταία πενταετία έκλεισε κύκλος με τον οποίο έπιασε μα τριάδα στα 10 πονταρίσματα και στον οποίο έχασε το 70% του κεφαλαίου του.
Ο ‘Ε.Φ.- χαρακτηρίζει τον εαυτό του ανίκητο, αφού η προβλεπτική του ικανότητα σε βάθος χρόνου είναι μεγαλύτερη από τις μίζες που παίζει. Χαρακτηρίζει σαν Θεμελιώδη λίθο της μεθόδου του το παικτικό κεφάλαιο, Το οποίο είναι γι’ αυτόν ιερό και πρέπει πάντα να βρίσκεται σε ισχύ. Δέχεται ψυχολογική πίεση όταν χάνει δύο συνεχόμενα πονταρίσματα αλλά Θεωρεί τις αποτυχίες μέρος του παιχνιδιού.

Όσο όμως δεν είμαι ανυπόμονος και όσο διατηρώ την αυτοκυριαρχία μου Θα κερδίζω στον τζόγο». Είναι η δήλωσή του που αποκαλύπτει ότι έφτασε πλέον στα επίπεδα που απαιτούνται. Το οπλοστάσιο του «ΕΦ.» είναι η ανάγνωση όλου του ειδικού Τύπου και Οι ιντερνετικές πληροφορίες. Καθημερινά ασχολείται με το στοίχημα επί 3ωρο ή 4ωρο και τις υπόλοιπες ώρες τις περνάει με μία ήρεμη ζωή, ταξίδια, διάβασμα, γυμναστική. Εργάζεται για χόμπι και αποφεύγει επιμελώς τον εγκλεισμό σε τζογαδόρικα στέκια και περνάει από αυτό μόνο για λόγους ψυχαγωγίας. Ενδιαφέρεται και για την Ελλάδα και αγοράζει τις ελληνικές εφημερίδες τζόγου για να εμπλουτίζει τις γνώσεις του. Χαρακτηρίζει πολύ χαμηλό το επίπεδο του μέσου ‘Ελληνα παίκτη και για τον οποίο λέει ότι «τζογάρει με ταν ίδιο τρόπο που αγαπάει, δηλαδή παθιασμένα». ‘Οσο για τα πρωταθλήματα που προτιμάει είναι η Ιταλία σε διπλές ευκαιρίες, όπως και η Ισπανία, η Γερμανία, ενώ από Σκωτία, Βέλγιο, επιλέγει ισχυρά στάνταρ για να συμπληρώσει τις τριάδες.
Σαν το «ΕΦ.» υπάρχουν και Ορισμένοι ‘Ελληνες παίκτες, οι οποίοι στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» απεκόμισαν δισ. αλλά στη συνέχεια ενήργησαν με πάθος με αποτέλεσμα να υποστούν απώλειες εκτεθειμένοι σε υψηλή γκανιότα και ακολουθώντας την πάντα καταστροφική πρακτική διασπορά. Μακριά, λοιπόν, από την ανυπομονησία, το πάθος και τους εγωισμούς αν θέλετε να έχετε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Γίνετε αυστηροί και συγκεντρωτικοί, ταπεινοί και λογικοί και όλα Θα γίνουν πολύ πιο εύκολα.
Για επίλογο μία διαπίστωση του «Ε.Φ.» με ιδιαίτερη σημασία. «Σε σύγκριση με ορισμένους άλλους παίκτες που γνωρίζω έχω χειρότερες προβλέψεις. Οι δύστυχοι, όμως, δεν γνωρίζουν τις ικανότητές τους και με τις επιλογές τους μοιάζουν με τους ανθρώπους που ψάχνουν για νερό στις βουνοκορφές, ενώ τα σπίτια τους βρίσκονται κοντά στα ποτάμια! Ξεθεωμένοι από την αναζήτηση πολλές φορές ζητάνε τη βοήθειά μου για τα βιοποριστικά τους έξοδα. Με έχουν σαν σωτήρα τους χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι είναι καλύτεροι από εμένα». 
Αντιπάθειες και συμπάθειες
0
«ΕΦ.» αντιπαθεί τις πληροφορίες και τα σίγουρα. Θέλει να χάνει αποκλειστικά από τις επιλογές του και δεν αναζητάει εξιλαστήρια θύματα. Οι Πληροφορίες μετράνε μόνο για να του ξεδιαλύνουν αμφιβολίες και όχι να τον στρέψουν σε προβλέψεις. Δεν παίζει άλλα τυχερά Παιχνίδια γιατί θεωρεί ότι ο παίκτης πρέπει να παίζει μόνο στο παιχνίδι που κερδίζει. Συμπαθεί σαν παιχνίδι τη ρουλέτα γιατί έχει χαμηλή γκανιότα, αλλά τον ενοχλεί η πολυκοσμία που δεν του επιτρέπει αυτοσυγκέντρωση. Θεωρεί απαραίτητο το καλό φαγητό που προσφέρει ενέργεια και δύναμη και προσπαθεί να διαχωρίζει πάντα τον τζόγο από την προσωπική του ζωή. Αποφεύγει επιμελώς να διατυμπανίζει τις επιτυχίες του και καταφεύγει συχνά στην εναλλαγή των εικόνων για να μη μπλοκάρει και να μην κυριαρχείται από τον τζόγο
Οι προτεραιότιιτές του
1) Διαχείριση ώστε να έχει πάντα διαθέσιμο παικτικό κεφάλαιο.
2) Ηρεμία, γιατί η πείρα τον δίδαξε ότι αγχωμένος και φοβισμένος τζογαδόρος δεν κερδίζει ποτέ.
3) Σταθερότητα σε διαδικασίες που γνωρίζει καλύτερο.
4) Πλεονέκτημα σε πιθανότητες με στοιχεία που βασίζονται σε πενταετείς μέσους όρους των σημείων που φέρνουν οι ομάδες.
5) Σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά.
6) Βεβαιότητα για τα σημεία που επιλέγει σε όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερο θεωρητικό ποσοστό. Αν αμφιβάλλει δεν επιλέγει με το «πρέπει








«Οι Έλληνες παίζουν τυχοδιωκτικά»
Ποια είναι, όμως, η γνώμη του «ΕΦ.» για τους ‘Ελληνες;
«Οι ‘Ελληνες παίκτες είναι στο σύνολό τους τυχοδιώκτες και ερασιτέχνες. Πρέπει, όμως, να ξέρετε ότι τα Στοιχήματα έχουν φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξοντώνουν οικονομικά τους ερασιτέχνες και τους τυχοδιώκτες.
‘Οσοι τζογάρουν κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν έχουν ελπίδα. Τυχοδιωκτικά Παίζουν κυρίως οι νότιοι λαοί της Ευρώπης, ενώ οι βόρειοι είναι ερασιτέχνες και βλέπουν τον τζόγο σαν ένα αξεσουάρ της καθημερινότητας. Κατά τη γνώμη μου, μόλις ο 1 στους 100 τζογαδόρους είναι επαγγελματίας ίσως και ο 1 στους 200. Γι’ αυτό οι μπουκ θησαυρίζουν». 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καποιοι ''ειδικοι'' του στοιχηματος λενε οτι αυτος ο τροπος παιχνιδιου ,το να παιζεις δηλαδη φαβορι με μικρες αποδοσεις και μεγαλα ποσα ειναι απαρχαιομενος....αφηστε τους να λενε, βλεπουμε τι πιανουν καθε μερα στις εφημεριδες και στα σαιτ με τα προγνωστικα που δινουν...κατα την αποψη μου το να παιζεις μια τριαδα με φαβορι που σου βγαζει αποδοση 2.50 περιπου ειναι ο μονος τροπος να τα παρεις απο τους μπουκ...αρκει να εχεις υπομονη και να μπορεις να περιμενεις να βρεις πιοα απο τα 1.30 θα παιξεις..απο οσο ξερω αυτη τη μεθοδο ακολουθουν οι πιο πολλοι επαγγελματιες που παιζουν χοντρα λεφτα...οταν ξεκινησα να παιζω ετσι τα αποτελεσματα ηταν εντυπωσιακα...7 στις 7 τριαδες...ισως επειδη ηταν ανοιξη κ η καθε αιντχοφεν που πονταρα δεν ειχε περιθωρια γκελας...φετος απο τελη μαρτιου μεχρι αρχες ιουνιου ειχα πιασει 37 στα 38 ματς...βεβαια δεν πηγαινει ολη η χρονια ετσι, τυχαινει να μην περνουν ουτε οι μισες τριαδες που παιζω....αλλα δυστυχως δεν υπαρχει υπομονη...καποια στιγμη τελειωνουν τα''καλα''πρωταθλημετα και μεταστρεφομαστε σε αλλα που δεν σε πειθουν οι ομαδες να τις εμπιστευτεις και να παιξεις φαβορι και παιζω πιο μεγαλες αποδοσεις με πιο χαμηλο πονταρισμα και στο τελος βγαινω και χαμενος...

 




Ad Code