ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζαρντίμ: "Δεν είμαστε φαβορί"


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αποκάλυψε την ενδεκάδα στο ματς με την Άρσεναλ και έχρισε φαβορί την αγγλική ομάδα. Ο Ολυμπιακός "πέταξε" για τον Λονδίνο με τον Νταβίντ Φουστέρ να δηλώνει ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς.


Οι δηλώσεις του Ζαρντίμ:

"Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ποτέ δεν είναι καλό όταν μια ομάδα χάνει. Εμείς θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν είμαστε το φαβορί. Έντεκα παίκτες θα παίξουν από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν".

Φουστέρ: "Είναι βελτιωμένη..."

"Πάντα είναι δύσκολο να σκοράρεις στο Τσάμπιονς Λιγκ ειδικά όταν έχεις απέναντι σου την Άρσεναλ. Πέρυσι κάναμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στην αγγλική ομάδα και φέτος θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η Άρσεναλ είναι βελτιωμένη. Ο Καθόρλα έχει ανεβάσει το επίπεδο των αντιπάλων μας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει εύκολο ματς, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα".

Ο Ράφικ Τζεμπούρ κρίθηκε ανέτοιμος και ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Τετάρτης με την Αρσεναλ. Εκτός και ο Φέισα, όλα καλά με Αμπντούν, Φετφατζίδη και Μοντέστο. Στην αποστολή για πρώτη φορά και ο Ντιακιτέ.

Ο Αλγερινός επιθετικός, ο οποίος είχε και ιδιαίτερη συνομιλία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στο Ρέντη, κρίθηκε ανέτοιμος, οπότε ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο Emirates με αιχμή του δόρατος τον Μήτρογλου. Πέρα από τον Τζεμπούρ εκτός έμεινε επίσης ο Φέισα και φυσικά οι τραυματίες Τοροσίδης και Παπάζογλου. Να θυμίσουμε, πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, καθώς δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα που στάλθηκε στην UEFA, ο Τάτος, ο Βλαχοδήμος και ο Ζαραδούκας.

Αντίθετα, στην αποστολή ενσωματώθηκε ο Μοντέστο, η συμμετοχή του οποίου στην ενδεκάδα θα ξεκαθαρίσει λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, καθώς εξακολουθεί να νιώθει ακόμα κάποιες μικροενοχλήσεις στον ορθό μηραίο. Ο Πορτογάλος προπονητής υπολογίζει και στους Αμπντούν, Φετφατζίδης, Λυκογιάννη, ενώ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην 19άδα ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει βοήθειες, τόσο στη θέση του αμυντικού χαφ όσο και εκείνη του δεξιού μπακ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code