Ενοποίηση Γ' και Δ' Εθνικής με έξι ομίλους

Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης τη νέα περίοδο με την ενοποίηση της Γ' (Football League 2) και της Δ' Εθνικής (Περιφερειακό). Η νέα κατηγορία που θα προκύψει θα έχει έξι ομίλους των 16 ομάδων.
Αλλαγές θα υπάρξουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς θα γίνει αναδιάρθρωση και άμεση ενοποίηση της Γ' (Football League 2) με την Δ' Εθνική (Περιφερειακό).

Έτσι η νέα κατηγορία που θα προκύψει από την ενοποίηση αυτή θα έχει έξι ομίλους των 16 ομάδων ο καθένας. Αυτή είναι η πρόταση της Επιτροπής του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής.
Μετά από την εξέλιξη αυτή οι μισές ομάδες που αγωνίζονται ήδη στο Περιφερειακό πρωτάθλημα (Δ' Εθνική) θα είναι στη νέα κατηγορία, οι υπόλοιπες θα υποβιβαστούν στα ερασιτεχνικά τοπικά πρωταθλήματα, ενώ από τις ΕΠΣ θα προβιβαστούν μόνο 14 πρωταθλήτριες ομάδες.

Η συγκεκριμένη πρόταση για να υλοποιηθεί θα πρέπει να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, που αναμένεται να γίνει στις αρχές του Νοεμβρίου.
Share on Google Plus

About Παναγιώτης Καρπαθάκης

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment