ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη με πέναλτι-φάντασμα για τον Ηρακλή

Μία λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Κορδολαίμη έκρινε την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Ηρακλή. Ο "γηραιός" επικράτησε 1-0 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεφανίδη, υποχρεώνοντας την κρητική ομάδα στην πρώτη εφετινή της ήττα.
Το ματς κύλησε χωρίς πολλές συγκινήσεις στο πρώτο ημίωρο, όταν ο Δασκαλάκης ανέτρεψε τον Στεφανίδη εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να δεχθεί (ορθώς) την κόκκινη κάρτα του άρχοντα της αναμέτρησης, ο οποίος καταλόγισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Στεφανίδης. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί αγωνιστική που η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς μένει με 10 παίκτες σε φάση που καταλογίστηκε πέναλτι.
Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, πάντως, ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό του και προσπάθησε να χτυπήσει μόνο με αντεπιθέσεις. Ο Εργοτέλης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Στον αντίποδα, η είσοδος του Μπανγκουρά έδωσε ώθηση στη γραμμή κρούσης του "γηραιού", ο οποίος εν τέλει έφυγε με το τρίποντο από το Ηράκλειο.

Εργοτέλης (Γκόγκιτς): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης (69' Ουέλινγκτον), Σαρρής, Δασκαλάκης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Χαντί, Δωματάς (46' Γεωργίου), Ζαχόρα (72' Ρέντζας).Ηρακλής (Στράντζαλης): Φιρινίδης, Λόπες, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος, Λιαπάκης (71' Παπαστεργιανός), Χιονίδης (62' Μπανγκουρά), Γεωργίου, Στεφανίδης, Κριβόκαπιτς (83' Νατσούρας), Μίχος, Φερνάντες.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Εργοτέλης - Ηρακλής 0-1

(35' πέν. Στεφανίδης)

Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου (15:00)

Αναγέννηση Επανομής - Αναγέννηση Γιαννιτσών (16:00)

Απόλλων Σμύρνης - Δόξα Δράμας (16:00)

Φωκικός - Παναχαϊκή (16:00)

Ηρακλής Ψαχνών - Πιερικός (16:00)

Καλλιθέα - Παναιτωλικός (16:00)

ΑΕΛ - Εθνικός Γαζώρου (16:00)

Νίκη Βόλου - Καβάλα (16:00)

Θρασύβουλος - Βύζας Μεγάρων (16:00)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code