ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με το φαβορί για το τρόπαιο ο Διομήδης

Μία από τις κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως τη Ράιν Νέκαρ Λόβεν θα αντιμετωπίσει ο Διομήδης Άργους στους "32" του EHF Cup.
Η γερμανική ομάδα, με μπάτζετ 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, είναι πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα με οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τα τελευταία πέντε χρόνια βρίσκεται μόνιμα στις ημιτελικές και τελικές φάσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων!

Πέρυσι μάλιστα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του EHF, τη σεζόν 2010-2011 αγωνίστηκε στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τη σεζόν 2007-2008 έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Έδρα της ομάδας, η οποία ιδρύθηκε το 2002 μετά την συγχώνευση με την Κρονάου Όστριγκεν, είναι η υπερσύγχρονη SAP Arena, χωρητικότητας 15.000 θεατών.

Ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: "Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση, αλλά σίγουρα για πρόκληση. Αυτή τη στιγμή η Λόβεν είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στον κόσμο. Αν είναι να αποκλειστείς, καλύτερα να συμβεί από τον καλύτερο. Είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Αντιμετωπίσαμε όλη η ομάδα με χαμόγελο την κλήρωση. Θέλουμε να παίξουμε δύο καλά παιχνίδια και να τα ευχαριστηθούμε. Είναι μια ομάδα που τα έχει όλα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code