ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φερέιρα: "Αλήθεια ο Σεϊταρίδης παίζει εδώ;"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σχολίασε τη βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με την Τότεναμ ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στο Γιούρκα Σεϊταρίδη.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ζεσουάλδο Φερέιρα:

Για τον αγώνα και για τον όμιλο: "Προβλέψεις για τον όμιλο δεν κάνω. Ο κ. Βίλας-Μπόας έχει μια ομάδα που του επιτρέπεται να κάνει προβλέψεις. Εγώ έχω δει ομάδες με 10 βαθμούς να παίρνουν την πρόκριση και άλλες με 10 βαθμούς να αποκλείονται. Αυτό που λέω εγώ είναι μακάρι εμείς να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, στο ίδιο επίπεδο έντασης και να διεκδικούμε νίκες. Μετά το τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει."

Για το τι άλλαξε και ο Παναθηναϊκός είχε αυτή την εικόνα: "Τι θέλετε να σας απαντήσω στο τι άλλαξε; Τι να σας πω, αλήθεια; Αλλάξαν οι παίκτες; Όχι, Άλλαξε το γήπεδο; Όχι. Άλλαξε ο προπονητής; Όχι. Η μπάλα; Όχι. Το μυαλό άλλαξε και η αυτοπεποίθηση. Όλες οι ομάδες χρειάζονται χρόνο. Μια ομάδα αποτελείται από παίκτες, υπάρχει αλληλοεξάρτηση. Όταν λείπει αυτό το στοιχείο δημιουργείται κρίση. Σίγουρα παίζει ρόλο και η τύχη, η οποία δεν μας συνοδεύει. Δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία. Σήμερα η ομάδα ήταν καλύτερη στημένη, οι παίκτες αλληλέγγυοι. Έδειξαν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο. Ωραία μπήκε ο Σισοκό στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Έκαναν αυτό που κάνουν κάθε μέρα στην προπόνηση."

Για τον Σεϊταρίδη: "Αλήθεια ο Σεϊταρίδης παίζει εδώ; Φανταστικό! Γιατί ο κ. Σεϊταρίδης δεν έπαιζε τόσα χρόνια, μπορείτε να μου απαντήσετε. Δεν υπάρχει απάντηση; Εγώ δεν έχω απάντηση. Κατά τη γνώμη μου δεν έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι και το λέω αυτό γιατί έχει μεγαλύτερες δυνατότητες. Το μέλλον και η ζωή του Σεϊταρίδη είναι στα χέρια του.

Για τον Τριανταφυλλόπουλος: "Σήμερα ο Παναθηναϊκός έπαιξε με διαφορετική άμυνα και άλλη μια φορά βγάζω το καπέλο στον Κώστα (σ.σ Τριανταφυλλόπουλος). Ο Αντρέ επίσης έπαιξε αν και είναι 23 ετών απέναντι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα, ενώ ο Βύντρα είχε δυσκολίες στα αριστερά. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Αν ο Παναθηναϊκός μπορούσε να παίζει με τόσο μεγάλη ένταση 15 παιχνίδια σε διάστημα δύο μηνών, θα ήμασταν σίγουρα καλύτεροι. Η ομάδα που παίξαμε είναι μια ομάδα που έχει συνηθίσει αυτό το ρυθμό. Άρα οι παίκτες της είναι προετοιμασμένοι. Τίποτα δεν γίνεται όμως χωρίς δουλειά Το θαύμα δεν γίνεται στο ποδόσφαιρο. Μια - δυο φορές ίσως. Συγκριτικά με πέρυσι έχουν φύγει επτά - οκτώ παίκτες. Καμία ομάδα δεν χτίζεται από τη μία ημέρα στην άλλη. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες. Αυτό όμως δεν είναι κάτι αφορά τους υπόλοιπους. Οι μεγάλοι παίκτες δεν εξαρτώνται από τους προπονητές. Εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται, δεν της αφήνουν να περνούν."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code