ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην κορυφή η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη διέλυσε με 12-4 την Σούρμαν και ξέφυγε με τρεις βαθμούς από την Ολλανδική ομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο.

Την τρίτη σερί της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Βουλιαγμένη το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς επικράτησε με 12-4 της ολλανδικής Σούρμαν.

Σε μεγάλη βραδιά βρέθηκαν Αφρουδάκης και Κομάντινα με τρία γκολ, ενώ για την ομάδα του Λοράντος σκόραραν επίσης και οι Καρούντζος, Γούνας, Τίγκας, Βουλγαράκης.

Η ελληνική ομάδα από το ξεκίνημα του αγώνα είχε τον έλεγχο και προηγήθηκε με 7-0 των Ολλανδών, δείχνοντας από την αρχή πως είναι το μεγάλο φαβορί.

Την επόμενη αγωνιστική η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει την Έγκερ (14/11) και όπως είναι λογικό θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Τα οκτάλεπτα : 4-0, 3-1, 4-1, 1-2

Οι συνθέσεις και οι σκόρερς:

ΝΟΒ (Τεό Λοράντος) : Τσαλκάνης - Μυλωνάκης, Βελώνιας, Κομάντινα 3, Ελμισιάν, Λουιζίδης, Αφρουδάκης 3, Καρούντζος 2, Βλαχόπουλος, Γούνας 2, Τίγκας 1, Βουλγαράκης 1 - Πρωτονοτάριος

Σούρμαν (Ζένο Ρόιτεν) : Μπέσκερς - Φράουενφέλντερ, Φρικ 1, Ρόιτεν, Κάιλμαν, Χοτεμάκερ Λαρς 2, Χοτεμάκερ Ρομπ, Ρούλφινκ, Φαν ντερ Λάαν 1, Λούκας, Ντιάλο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code