ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεύτερο γκολ ο Ζαχόρα, δεύτερη νίκη ο Εργοτέλης

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντάριο Ζαχόρα, ο Εργοτέλης σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια (θύμα του ο Ηρακλής Ψαχνών), πιάνοντας στην κορυφή τον Φωκικό και τον Πανσερραϊκό που αγωνίζονται την Κυριακή και τη Δευτέρα αντίστοιχα.
Το κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο των Ψαχνών έδωσε ώθηση στους παίκτες του Βούζα, οι οποίοι στα πρώτα λεπτά ήταν ιδιαίτερα ορεξάτοι και έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Χαϊκάλη στο 17ο λεπτό. Παρόλα αυτά η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς πήρε το προβάδισμα λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ζαχόρα.
Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου θύμισε πολύ αυτήν του πρώτου, αλλά μία αψυχολόγητη ενέργεια του αρχηγού των γηπεδούχων (Σέγκος), τους στέρησε την αριθμητική ισορροπία και τους έκοψε τα φτερά. Συγκεκριμένα κλώτσησε την μπάλα ενώ η φάση είχε σταματήσει, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Μαλουτάς να του βγάλει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης ο Εργοτέλης έχασε κάποιες (μικρο)ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη, τελικά όμως, δεν του χρειάστηκαν.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Ψαχνών (Βούζας): Σικαλιάς, Τάουερ, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Ζουλιώτης, Ρούτσης (60' Ντελέκος), Βανγκέλι (57' Τζάκι), Ποκόνγκ, Σέγκος, Λιόσης (78' Κονέ), Χαϊκάλης.

Εργοτέλης (Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γεωργίου, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Ρομάνο, Χαντί (65' Ουέλινγκτον), Δωματάς (85' Πίτσος), Ζαχόρα (74' Λαμπίν).
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Ηρακλής Ψαχνών - Εργοτέλης 0-1

(39' πέν. Ζαχόρα)

Κυριακή 07 Οκτωβρίου

Αναγέννηση Επανομής - Καλλιθέα (16:45)

Αναγέννηση Γιαννιτσών - ΑΕΛ (16:45)

Εθνικός Γαζώρου - Καβάλα (16:45)

Ηρακλής - Θρασύβουλος (16:45)

Καλλονή - Παναχαϊκή (16:45)

Ολυμπιακός Βόλου - Φωκικός (16:45)

Παναιτωλικός - Βύζας Μεγάρων (16:45)

Πιερικός - Νίκη Βόλου (16:45)

Δευτέρα 08 Οκτωβρίου

Δόξα Δράμας - Πανσερραϊκός (17:00)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code