ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Περιστέρι - Πανελευσινιακός 77-75

Με αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο το Περιστέρι έκανε την ανατροπή απέναντι στον Πανελευσινιακό και πήρε τη νίκη (77-75) στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Έτσι κρίθηκε

Ήταν ένα παιχνίδι που για 30 λεπτά ο Πανελευσινιακός είχε φέρει στα δικά του μέτρα. Μάλιστα με τους πόντους του Παπανικολόπουλου, η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα έχτισε διαφορά (25-17), την οποία αύξανε διαρκώς μέχρι το σημείο που προηγήθηκε 40-24 και 46-31 στο 20'. Κατάφερε δε να αντιπαρέλθει την πρώτη αντεπίθεση που εξαπέλυσε το Περιστέρι, βρίσκοντας λύσεις με τον Λιακόπουλο να αποτελεί πλέον το σημείο αναφοράς.

Το 61-53 του 30' ωστόσο δεν αποδείχθηκε ασφαλές. Παρά το 64-57 από το τρίποντο του Νίκου, οι "κυανοκίτρινοι" του Τζίμη Κουστένη έτρεξαν σερί 9-0, με μπροστάρη τον Κανονίδη, και στο φινάλε με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Θορν πήραν μέσα από τα χέρια των νεοφώτιστων, που λάθεψαν στην τελευταία επίθεση, το πρώτο ροζ φύλλο της χρονιάς.

Αστέρι

Στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ντουάιτ Θορν ήταν ασταμάτητος. Πέτυχε 26 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ, αποτελώντας τη στέρεη βάση πάνω στην οποία οικοδομήθηκε η επιτυχημένη αντεπίθεση του Περιστερίου.

Απογοήτευση

Ο Πανελευσινιακός πήρε ελάχιστη βοήθεια από τους ξένους - μόνο ο Χιουζ δικαιολογείται, αφού Ραΐβιο και Καμπ έμειναν σε μονοψήφιους αριθμούς. Μάλλον πρέπει να τους εκμεταλλευτεί διαφορετικά ο Σκαραφίγκας.

Σχόλιο

Το παιχνίδι, αν και πρώτο της σεζόν, είναι πολύ αντιπροσωπευτικό για το τι θα δούμε εφέτος. Ομάδες με σκαμπανεβάσματα, μάχες αμφίρροπες με απροσδιόριστη κατάληξη. Το Περιστέρι έκανε μια νίκη που θα του δώσει κουράγιο για τη δύσκολη σεζόν που ακολουθεί, ο Πανελευσινιακός θα πρέπει να μάθει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια για να μείνει στην κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 31-46, 53-61, 77-75







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code