ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άλβαρες: "Μην γίνετε νέα Αργεντινή"

Ο Λεάντρο Άλβαρες μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Αστέρα επί του Λεβαδειακού και την οικονομική κρίση που μοιάζει με εκείνη της Αργεντινής (videos)
Την Τετάρτη που μας πέρασε ο Αστέρας δέχθηκε ήττα σοκ στην έδρα του από τον Λεβαδειακό, που θα μπορούσε να βάλει σε περιπέτειες την ομάδα της Αρκαδίας όσον αφορά την παραμονή στην Superleague.

Λίγες ημέρες αργότερα ωστόσο οι Αρκάδες πήραν εκδίκηση στην Λιβαδειά με το ίδιο σκορ (1-0) και πλέον βλέπουν με άλλο μάτι την υπόθεση πρωτάθλημα.Το Sport24.gr μίλησε με τον μέσο (που στο συγκεκριμένο παιχνίδι τον είδαμε σε ρόλο δεξιού μπακ) του Αστέρα Λεάντρο Άλβαρες, τόσο για το ματς με τον Λεβαδειακό όσο και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες.

"Μακάρι να μην συμβεί στην Ελλάδα ότι και στην Αργεντινή. Το λέω αυτό γιατί πραγματικά περάσαμε δύσκολες στιγμές απ ότι θυμάμαι", μας είπε αρχικά ο έμπειρος άσος με αφορμή τα γεγονότα της Κυριακής και συνέχισε:

"Εγώ και η οικογένεια μου περνάμε όμορφα στη χώρα σας και την έχουμε αγαπήσει. Ειλικρινά εύχομαι να βρεθεί λύση και στο τέλος οι Έλληνες να μην χρειαστεί να περάσουν δύσκολες στιγμές όπως εμείς.

Από την πλευρά μας οι ποδοσφαιριστές κοιτάμε τη δουλειά μας και δεν έχουμε επηρεαστεί από τα γεγονότα".

"Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Όσον αφορά τη σπουδαία νίκη ο μέσος του Αστέρα μας δήλωσε:

"Σίγουρα είναι μία πολύ σημαντική νίκη μέσα σε μία έδρα με κακό αγωνιστικό χώρο που μας δυσκόλεψε αρκετά. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, όμως καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το αν είδαν το ματς ως εκδίκηση λόγω της εντός έδρας ήττας από τον Λεβαδειακό, είπε: "Εμείς κάναμε τη δουλειά μας όπως σε κάθε αγώνα. Την Τετάρτη είχαμε μία ατυχία, όμως σήμερα (Κυριακή 12/2) κάναμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας".

 

"Συγκέντρωση και σκληρή δουλειά"

Κλείνοντας για το γεγονός πως ο Αστέρας είναι μόλις τέσσερις πόντους μακριά από τα πλέι οφ, μας δήλωσε: "Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά την παραμονή. Όταν τελειώσει και μαθηματικά θα μπορούμε να μιλάμε για κάτι παραπάνω. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι συγκέντρωση και σκληρή δουλειά.

Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και η αλήθεια είναι πως με 2-3 νίκες ακόμα μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι άλλο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code