ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανατροπή και πρόκριση για Σίτι

Μεγάλη νίκη σε βάρος της κατόχου του Europa League, Πόρτο στο «Ντραγκάο» πέτυχαν με 1-2 οι Πολίτες και εξασφάλισαν σε μεγάλο βαθμό
την πρόκριση στους «16».
Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Europa League βρίσκεται πλέον η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι που χάρη σε γκολ του Σέρχιο Αγουέρο στο 85' πέρασε με 1-2 από την έδρα της Πόρτο, η οποία πέρυσι είχε κατακτήσει τον τίτλο. Οι Citizens βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 27' από το γκολ του Σιλβέστρε Βαρέλα με προβολή μετά από δυνατή σέντρα του Χουλκ, όμως παρότι το ημίχρονο τους βρήκε με 1-0 στην πλάτη βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και να έχουν μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «16». Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και αφού προειδοποίησαν στο 55' με το δοκάρι του Ρίτσαρνς με σουτ από κοντά από δεξιά, πέντε λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση.
Ο Γιάγια Τουρέ έκανε βαθιά μπαλιά στην καρδιά της μεγάλης περιοχής, ο τερματοφύλακας της Πόρτο Ελτον και ο Αλβαρο Περέιρα δεν συνενοήθηκαν καλά και ο Ουρουγουανός -έχοντας πίσω του τον Μάριο Μπαλοτέλι- βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Το τελικό 1-2 έγινε στο 85' με τον Αγουέρο που είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή, με τον Αργεντινό να σκοράρει στην κενή εστία και πάλι μετά από ενέργεια και πάσα πάρε-βάλε του Γιάγια Τουρέ που έσπασε το οφσάιντ και βρέθηκε σε θέση φορ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των Δράκων σε εντός έδρας ματς από τις 23 Φεβρουαρίου του 2011 όταν είχαν χάσει 0-1 από την Σεβίλλη για τους «32» της ίδιας διοργάνωσης.
Οι συνθέσεις

Πόρτο (Βίτορ Περέιρα):
Ελτον, Μαϊκόν, Περέιρα, Ρολάντο, Ντανίλο (22' Μανγκάλα), Γκονσάλες, Μουτίνιο, Ροδρίγες, Φερνάντο, Βαρέλα (77' Κλέμπερ), Χουλκ.

Μάντσεστερ Σίτι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Μπάρι, Νασρί (88' Ζαμπαλέτα), Σίλβα (82' Κολάροφ), Ντε Γιόνγκ, Γιάγια Τουρέ, Μπαλοτέλι (78' Αγουέρο).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code