ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πήρε την πρωτιά με τα «μικρά»

Ο Ολυμπιακός με κορυφαίους τους Σλούκα, Παπανικολάου και Μάντζαρη νίκησε 78-64 τον Κολοσσό στη Ρόδο και ουσιαστικά «σφράγισε» την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1.


Ο Κολοσσός Ρόδου ήταν ανταγωνιστικός για 22' λεπτά (28-24) και έδειχνε ικανός για τη μεγάλη έκπληξη. Στη συνέχεια, όμως, ο Ολυμπιακός σοβαρεύτηκε, έπαιξε σπουδαία άμυνα και ουσιαστικά στο τρίτο δεκάλεπτο... κλείδωσε τη νίκη. Και αυτό χάρη στους μικρούς (Μάντζαρη, Παπανικολάου και Σλούκα), οι οποίοι ανέλαβαν δράση στην τρίτη περίοδο.
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Κατάλαβε πως αν συνέχιζε να υποτιμά τον Κολοσσό Ρόδου (σ.σ. όπως έκανε στο πρώτο ημίχρονο) θα το πλήρωνε και μάλιστα πολύ ακριβά. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν πολύ μεγαλύτερο ρόστερ από την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο ημίχρονο όπου δημιουργήθηκε η μεγάλη διαφορά.
ΜVP: Ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση και ουσιαστικά ήταν αυτός που... αφύπνισε και τους υπόλοιπους στο τρίτο δεκάλεπτο.
AΦΑΝΤΟΣ: Ο Άγγελος Τσάμης είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Κολοσσό Ρόδου φέτος. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως, ο Έλληνας γκαρντ, δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του. Ειδικά στην επίθεση, ο έμπειρος γκαρντ ήταν πολύ άστοχος και δεν κατάφερε να βοηθήσει την παρέα του να μείνει μέσα στο ματς για μεγαλύτερο διάστημα.
KEY POINT: Ο Κολοσσός Ρόδου προηγήθηκε με +4 (28-24) στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου και έδειχνε ικανός να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην ομάδα του Πειραιά. Από εκείνο το σημείο και μετά, όμως, ο Ολυμπιακός με τους Μάντζαρη, Σλούκα και Παπανικολάου έφερε τα πάνω κάτω στο ματς. Μέσα σε εφτά λεπτά οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έτρεξαν ένα επιμέρους 24-7 και προηγήθηκαν με 48-35 στο τέλος της τρίτης περιόδου βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα των γηπεδούχων για έκπληξη.
AΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Για ακόμη μια φορά φέτος το «Βενετόκλειο» ήταν κατάμεστο. Η ατμόσφαιρα καταπληκτική και αξίζουν χίλια μπράβο στους ανθρώπους του Κολοσσού γι' αυτό που έχουν δημιουργήσει. Ο κόσμος το χάρηκε για ακόμη μια φορά κι ας έχασε η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά και έδειξε πως πρέπει να είναι όλα τα γήπεδα της Α1. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code