ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ντελ Πιέρο ξύπνησε κοριτσάκι από το κώμα!


Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο κατάφερε με ένα ηχογραφημένο μήνυμά του να ξυπνήσει μία μικρή θαυμάστριά του από κώμα! Η απίστευτη ιστορία της 12χρονη Τζάντα.

Ολα άρχισαν στις 22 Ιανουαρίου στην πόλη Τσερέντσια όταν η 12χρονη, Τζάντα, έχασε τις αισθήσεις της. Το μικρό κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, με τους γονείς της να απευθύνονται στη Γιουβέντους γνωρίζοντας το πάθος της για τον "Πιντουρίκιο". Συγκεκριμένα, μίλησαν στο ίδρυμα "Paolo di Tarso" για να έρθουν μέσω αυτού σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή.

Ο 37χρονος άσος δέχθηκε άμεσα το κάλεσμα των γονιών της μικρής και έστειλε άμεσα δύο μηνύματα (το ένα ηχογραφημένο και το άλλο βιντεοσκοπημένο) στην 12χρονη: "Γεια σου Τζάντα, είμαι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ελπίζω να μπορέσεις να ξυπνήσεις το συντομότερο δυνατόν για να δεις πάρα πολλά παιχνίδια της Γιουβέντους και δικά μου. Αλλά και να έρθεις να μας δεις από κοντά για να μπορέσουμε να γνωριστούμε", ανέφερε στο μήνυμά του.

Οι γιατροί έκπληκτοι είδαν τη μικρή Τζάντα να συνέρχεται από το κώμα σε μία ιστορία που δείχνει πως η ζωή ξεπερνά και τα πιο απίστευτα σενάρια.

"Η Τζάντα, πρώτα κούνησε ελαφρά το αριστερό της χέρι και ύστερα από λίγες ώρες φώναξε την μητέρα της. Εικοσιτέσσερις ώρες αργότερα ξανάρχισε να μιλά κανονικά και ζήτησε να της φέρουν παγωτό", αφηγήθηκε ο πατέρας της στον ιταλικό Τύπο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code