ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Την... πάγωσε στο 93'!

Γκολ και φύγαμε για... επαναληπτικό! Η ΤΣΣΚΑ με γκολ στο 93' του Βέρνμπλομ (1-1) έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς του «Μπερναμπέου», με τη
Ρεάλ να έχει όμως το πάνω χέρι
Δεν χάνει ποτέ από τους Ισπανούς... Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποδείχθηκε... τσαρίνα και στο 93' κατάφερε να ισοφαρίσει την Ρεάλ Μαδρίτης και να δώσει νέο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό (1-1). Με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες απέναντι στους Ίβηρες, οι Ρώσοι δείχνουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν εύκολα την πρόκριση, ενώ έγιναν η πρώτη ομάδα που παίρνει αποτέλεσμα φέτος από τη Ρεάλ στην Ευρώπη. Το νέο απόκτημα, ο Σουηδός Βέρνμπλομ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης «κλέβοντας» τη δόξα του Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε ανοίξει το σκορ.

Η ΤΣΣΚΑ ήταν αυτή που είχε καλύτερα πατήματα στα πρώτα λεπτά, ενώ μόλις στο 15' ο Μουρίνιο είδε τον Μπενζεμά να τραυματίζεται και να αποχωρεί. Οι Ρώσοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία των φιλοξενούμενων να κρατήσουν τη μπάλα και πίεζαν ψηλά για να τους αναγκάσουν στο εύκολο λάθος. Αυτό το πλήρωσαν οι Ρώσοι, αφού στο 28' ήρθε το χτύπημα του Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε τα δυο διαδοχικά παιδικά λάθη της άμυνας της ΤΣΣΚΑ και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Ρονάλντο πέτυχε το 17ο γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ έφτασε τα 111 τέρματα σε 109 ματς πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, η Ρεάλ είχε το πάνω χέρι, την υπεροχή, χωρίς πάντως να απειλεί και να απειλείται...
Νέο ενδιαφέρον στο Μπερναμπέου
Στο ίδιο έργο θεατές και στην επανάληψη, με τους μαδριλένους να πατάνε καλύτερα, την άμυνα να έχει εγκλωβίσει Τζαγκόεφ και Ντουμπία, αλλά τον Καγεχόν να μην μπορεί να σκοράρει σε δυο καλές περιπτώσεις στο πρώτο τέταρτο. Ωστόσο, η είσοδος των Χόντα, Ολίσε έδωσε ώθηση στους Ρώσους, βγήκαν μπροστά και άρχισαν να πιέζουν. Η Ρεάλ βρήκε ελεύθερους χώρους, ωστόσο ο Ρονάλντο στο 76' και το 84' έχασε μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς, κάτι που η ομάδα του το πλήρωσε... Η ΤΣΣΚΑ βγήκε όλη στην επίθεση και σε ένα στημένα, η αδράνεια των Μαδριλένων έφερε και το 1-1 με τον Βέρνμπλομ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την ρωσική ομάδα, μιας αποτελεί νέο απόκτημα.
Συνθέσεις
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Καγεχόν (75' Κακά), Οζίλ (84΄), Ρονάλντο, Μπενζεμά (15' Ιγκουαϊν)
ΤΣΣΚΑ: Τσεπτσούγκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Μπερεζούτσκι, Ιγκνιασέβιτς, Σενίκοφ, Αλντονίν (68' Χόντα), Βέρνμπλομ, Τόσιτς (82' Νεσίντ), Τζαγκόεφ, Μούσα (64' Ολίσε), Ντουμπία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code